-
| 5 (koud/warm) hapjes per persoon
| Olijfjes, nootjes en chips
| Drank : schuimwijn, witte en rode wijn, fruitsap en waters (voorzien voor 2 uur)
| Bediening : kelners worden voorzien voor 2 uur
| Glazen, opdienmateriaal en receptieservetjes inbegrepen.
| Indien de receptie langer uitloopt, wordt er een supplement voor de drank gerekend van 5,80 euro/persoon (per beginnend uur), de bediening wordt dan verder berekend per uur = 38,00 euro/uur per kelner.
-
| 6 (koud/warm) hapjes per persoon
| 2 belegde broodjes per persoon
| Olijfjes, peppadew, fetakaas, nootjes
| Drank : schuimwijn, witte en rode wijn, fruitsap en waters (voorzien voor 2 uur)
| Bediening : kelners worden voorzien voor 2 uur
| Glazen, opdienmateriaal en receptieservetjes inbegrepen.
| Indien de receptie langer uitloopt, wordt er een supplement voor de drank gerekend van 3,50 euro/persoon (per beginnend uur), de bediening wordt dan verder berekend per uur = 38,00 euro/uur per kelner.
Voorbeeld van hapjes
Koud : Ceviche van zalm en slaatje van rucola, geitenkaastruffel met pistache, tartaar van rund met wasabi-mayonaise en chips van pastinaak, zalmmousse met bieslook, peperkoek met roquefortcrème en babypeertje, …
Warm : mini-hamburgertje van Wit-Blauw, bladerdeeg met bloemkool-broccoli, Apero met garnaaltjes en kreeftensaus, coquille S.-Jacques met preisausje, … Samenstelling van de hapjes wordt gekozen door de chef!