| Duo van langoustine en Sint-Jacobsnoot, bloemkoolcrème en beukenzwam | Kreeftenbisque met Grand-Marnier | Hertenkroontje met in Port gesmoorde sjalotjes, boontjes in spek en puree van pastinaak | Dessert: Chocoladeganache met crème anglaise
EINDEJAARSMENU
€75/pp
| Aperitief:
Scampi in kataifi en tomatenchutney
Crème van pastinaak met langzaam gegaard kalfsvlees
| Papilotte van kreeft en coquille en champagnesaus | Velouté van knolselder met zwarte truffel en amandel | Slow cooked Hereford filet met bospaddenstoelen, geconfijte uitjes, zoete vleesjus en puree van pastinaak | Dessert royale
VEGgieMENU
€55/pp
| Aperitief:
Mini muffin van tomaat en peterselie
Gyoza yasai met zoetzure dip
| Open ravioli met paddenstoelen en spinazie | Velouté van knolselder met zwarte truffel en amandel | Stoofpotje van zoete aardappel en winterwortel | Dessert: Chocoladeganache met crème anglaise
Openingsuren
Vrijdag 24 december: 14:00 tot 16:00 Zaterdag 25 december: gesloten Donderdag 31 december: 13:00 tot 15:00
Andere dagen op afspraak telefonisch via 016 46 12 00