| Aperitief
Panna cotta van groene curry en gemarineerde zalm
Pesto van puntpaprika en burattini
| Kalfstartaar met peterselie-olie en crème van mierikswortel en kerrie| Kreeftenbisque met Grand-Marnier| Hert, wortelcrème, spruitjes en jonge ... Meer
| Aperitief
Panna cotta van groene curry en gemarineerde zalm
Pesto van puntpaprika en burattini
| Kalfstartaar met peterselie-olie en crème van mierikswortel en kerrie | Kreeftenbisque met Grand-Marnier | Hert, wortelcrème, spruitjes en jonge wortel | Dessert: Rocher Nacré gebakje Minder
€ 75,00
Eindejaarsmenu
| Aperitief:
Scampi in kataifi en wasabi-mayo
Hummus van zoete aardappel en feta
| Taartje van kreeft, garnaaltjes en zalm
| Knolselder-pastinaaksoep met basilicum-olie en lardo
| Tournedos van Black Angus, geroosterde butternut, jus va... Meer
| Aperitief:
Scampi in kataifi en wasabi-mayo
Hummus van zoete aardappel en feta
| Taartje van kreeft, garnaaltjes en zalm
| Knolselder-pastinaaksoep met basilicum-olie en lardo
| Tournedos van Black Angus, geroosterde butternut, jus van ajuin en kaascrème
| Dessert royale Minder
€ 85,00
Veggiemenu
| Aperitief
Hummus van zoete aardapel en feta
Gyoza yasai met zoetzure dip
| Open ravioli met paddenstoelen en spinazie
| Knolselder-pastinaaksoep met basilicum-olie
| Stoofpotje van zoete aardappel en winterwortel
| Dessert: Rocher Na... Meer
| Aperitief
Hummus van zoete aardapel en feta
Gyoza yasai met zoetzure dip
| Open ravioli met paddenstoelen en spinazie
| Knolselder-pastinaaksoep met basilicum-olie
| Stoofpotje van zoete aardappel en winterwortel
| Dessert: Rocher Nacré gebakje Minder